EGZAMINY ZAWODOWE 2016/2017
Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie:
– część pisemna
06.10.2016 godz. 10.00 sala nr 104
w kwalifikacjach T.15, T.02, T.06
– część praktyczna
11.10.2016 godz. 13.00, sale nr 4,5
kwalifikacja T.15
Sesja I
Egzamin pisemny 12.01.2017
Egzamin praktyczny
09.01.2017
A.34 Organizacja i prowadzenie prac związanych z przeładunkiem oraz magazynowaniem towarów i ładunków w portach i terminalach
T.10 Organizacja usług gastronomicznych
T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji
T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
T.16 organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
02.02.2017
A.27 organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej
14-15.02.2017
T.06 Sporządzanie potraw i napojów
Sesja 3
Egzamin pisemny 20.06.2017
Egzamin praktyczny
26.06.2017
A.33 Obsługa podróżnych w portach i terminalach
27.06.2017
T.06 Sporządzanie potraw i napojów
27-28.06.2017
T.04 Produkcja wyrobów cukierniczych
A.59 Przygotowanie sprzętu, odczynników chemicznych i próbek do badań analitycznych
28-29.06.2017
A.26 Sprzedaż produktów i usług reklamowych